The Icon Ric Flair

Mesaj Sayısı: 1150 Rep Durumu: 33 Kayıt tarihi: 17/06/10 Nerden: İzmir
 | Konu: Sheamus Batista Konuşması Türkçe Düblaj :D :D :D Çarş. Tem. 14, 2010 3:15 pm | |
| Video için Tıkla Sheamus Batista Konuşması Türkçe Dublaj  Komedi xD |
|
The Boss Moderatör

Mesaj Sayısı: 1173 Rep Durumu: 36 Kayıt tarihi: 15/03/10 Yaş: 15 Nerden: targovishte bulgaristan
 | Konu: Geri: Sheamus Batista Konuşması Türkçe Düblaj :D :D :D Çarş. Tem. 14, 2010 7:20 pm | |
| | Spoiler: | | | -Ben gidiyom - Siktir git xD |
-Atma mikrofonu, babanın mikrofonu mu o ? xDxD
-Anladın beni hayvan, hayvansın bak onu unuttum. xDxD
-Maymunlardan'mı çıktın hayvan. xDxDxD
-Animol musun lan sen, tipe bak, hayvansın zaten, maymunluktan kaçma. xDxDxD
-Konuşma lan, karı gibi meme yapmışın. xDxD
-Şimdi doğrusunu konuşmak gerekirse........ -Hadi konuş, konuşamadın dimi okuz.xDxDxD _________________ Adım:The Boss Gimmick'im:İ am The Boss Müziğim:Survivor- eye of the tiger Signature Moves'im:Chokeslam Finisher Moves'im:Batista bomb Swanton bomb Submit. Moves'im: Boston crab, Boss lock (master lock) Diğer MoveSet'im:Tombstone Piledriver, Başarılarım: TWG Undisputed Champion (1) Durumum:Face Tag Team: Age Of Awesome (BossBite) TWG'nin en büyük The Boss fanı !
|
|
The Icon Ric Flair

| Konu: Geri: Sheamus Batista Konuşması Türkçe Düblaj :D :D :D Çarş. Tem. 14, 2010 8:01 pm | |
| |
|
The Icon Ric Flair

| Konu: Geri: Sheamus Batista Konuşması Türkçe Düblaj :D :D :D Perş. Tem. 15, 2010 10:07 am | |
| Bende Daha Bissürü Montaj war yayınlayım İsterseniz |
|
The Boss Moderatör

Mesaj Sayısı: 1173 Rep Durumu: 36 Kayıt tarihi: 15/03/10 Yaş: 15 Nerden: targovishte bulgaristan
 | Konu: Geri: Sheamus Batista Konuşması Türkçe Düblaj :D :D :D Perş. Tem. 15, 2010 4:07 pm | |
| Videolarda yayınla. Bu konuyu'da taşıyorum. _________________ Adım:The Boss Gimmick'im:İ am The Boss Müziğim:Survivor- eye of the tiger Signature Moves'im:Chokeslam Finisher Moves'im:Batista bomb Swanton bomb Submit. Moves'im: Boston crab, Boss lock (master lock) Diğer MoveSet'im:Tombstone Piledriver, Başarılarım: TWG Undisputed Champion (1) Durumum:Face Tag Team: Age Of Awesome (BossBite) TWG'nin en büyük The Boss fanı !
|
|